Glasvezel

Wil jij € 50,00 verdienen voor Wijkcentrum Pannenschuur en ook nog eens € 25,00 verdienen voor jezelf?! Meld je dan aan voor glasvezel!

Juist nu in deze tijd veel mensen thuiswerken, we steeds vaker elkaar videobellen en we 24/7 online willen zijn, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar.

Daarom is wat Wijkcentrum Pannenschuur betreft straks ook Oisterwijk klaar voor de toekomst! Dat kan als 25% van de inwoners voor 8 december 2021 “JA” zegt tegen de aanleg van glasvezelnetwerk via Delta Fiber. Een mooie aanwinst voor Oisterwijk, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen!

Gratis aansluiting
De aanleg van de glasvezelaansluiting is tijdens de actieperiode helemaal gratis. Het enige wat je betaalt zijn de abonnementskosten. Dit betekent over het algemeen dat je niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel hebt. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus. Schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Delta of Caiway.

Samen gaan voor glasvezel. Met de clubactie van Delta en Caiway kun je  €50,00 voor onze vereniging en € 25,00 voor jezelf verdienen. Hoe werkt het? Heel simpel! Scan een van de QR codes hieronder of bezoek de websites via de links.

Haaren en Moergestel
De dorpskernen Haaren en Moergestel zijn ons voorgegaan en aanleg van glasvezelaansluiting gaat daar binnenkort plaatsvinden. Woon je in Haaren of Moergestel en heb je nog niet meegedaan met de glasvezelactie? Goed nieuws, dit kan alsnog… Meld je dan ook via de links of QR codes  aan.

Vragen
Bezoek het glasvezel informatiepunt geopend aan de Stationsstraat 1 in Oisterwijk. Openingstijden: woensdag tot en met vrijdag 11:00 tot 18:00. Zaterdag 10:00 – 17:00.  Voor als je het fijn vindt als er iemand met je meekijkt welk abonnement het beste bij je past! Je glasvezeladviseur staat daar voor je klaar.

Delta fiber

Weblink: http://aklam.io/jLM2vc of scan deze QR code:               

Caiway

Weblink: http://aklam.io/8ZiOVc  of scan de QR code: