Jongeren 8-12

In 2015 is Wijkcentrum Pannenschuur gestart met een geweldig initiatief voor de jeugd van 8 jaar oud, tot en met die van groep 8; de jeugd uit de wijk en die in de wijk op school zitten.

Speciaal voor deze jeugd is er iedere maand een bijeenkomst met een breed aanbod aan spel en activiteiten, juist vanwege de ontwikkeling van het jonge kind, in deze voor hen snel groeiende ontwikkelingsjaren en duidelijk veranderende interesse.

Aanbod

De Jeugdclub avonden worden georganiseerd op tien vrijdagavonden. Tijdens de Jeugdclub  avonden zijn er diverse leuke activiteiten te beleven: een gezellige zaal met voetbaltafel, computerspelletjes, bordspellen, kleurplaten, chillen op een zitzak en een DJ met muziek om te dansen en te springen. Er is een snoepkraam en iets te drinken en iedere avond een ander thema met speciale extra’s!

Aanmelden

Wie mee wil doen, 8 jaar of ouder is en nog niet naar het voortgezet onderwijs gaat, in de Pannenschuur woont of daar op school zit, die mag zich melden tijdens de inschrijfavond, of als je nog 8 moet worden, meld je dan de maand voor je verjaardag. Aanmelden kun je op de avond zelf om 17:00 gaat de deur open

wijkcentrum pannenschuur oisterwijk jeugd

Programma 2019 – 2020

2019
Vrijdag 27 september openingspartij
Vrijdag 1 november Halloween
Vrijdag 13 december Chinese avond

2020

Vrijdag 10 januari Gemaskerd Bal
Vrijdag 21 februari Carnaval
Vrijdag 6 maart Superhelden
Vrijdag 3 april Paupergala
Vrijdag 15 mei Pirates of the Caribbean
Vrijdag 3 juli Slotfeest/ Afsluiting

Avonden duren van 17:00 tot 23:00 uur