Jongeren 8-12

In 2015 is Wijkcentrum Pannenschuur gestart met een geweldig initiatief voor de jeugd van 8 jaar oud, tot en met die van groep 8; de jeugd uit de wijk en die in de wijk op school zitten.

Speciaal voor deze jeugd is er iedere maand een bijeenkomst met een breed aanbod aan spel en activiteiten, juist vanwege de ontwikkeling van het jonge kind, in deze voor hen snel groeiende ontwikkelingsjaren en duidelijk veranderende interesse.

Aanbod

De Jeugdclub avonden worden georganiseerd op tien vrijdagavonden. Tijdens de Jeugdclub  avonden zijn er diverse leuke activiteiten te beleven: een gezellige zaal met voetbaltafel, computerspelletjes, bordspellen, kleurplaten, chillen op een zitzak en een DJ met muziek om te dansen en te springen. Er is een snoepkraam en iets te drinken en iedere avond een ander thema met speciale extra’s!

Aanmelden

Wie mee wil doen, 8 jaar of ouder is en nog niet naar het voortgezet onderwijs gaat, in de Pannenschuur woont of daar op school zit, die mag zich melden tijdens de inschrijfavond, of als je nog 8 moet worden, meld je dan de maand voor je verjaardag. Aanmelden kun je op de avond zelf om 19:00 gaat de deur open

wijkcentrum pannenschuur oisterwijk jeugd

Programma 2018-2019
Vrijdag 7 september inschrijfavond
Vrijdag 5 oktober Cowboy en indianen
Vrijdag 2 november Halloween
Vrijdag 7 december Gala avond
Vrijdag 11 januari Apres ski
Vrijdag 1 februari Raar met je haar
Vrijdag 1 maart Carnaval
Vrijdag 5 april Pyjama
Vrijdag 17 mei Beach party
Vrijdag 28 juni Eindfeest

De inschrijfavond
Vrijdag 7 september 2018
Wijkcentrum Pannenschuur
Van 19:00 tot 20:00 uur kosten bedragen 10 euro voor een heel jaar