Jeugdfilm The Mazerunner

Voor de jeugd in de wijk Pannenschuur, in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar, worden er op dit moment activiteiten voorbereid. Een groepje vrijwilligers wil voor, maar met name ook door de jongeren activiteiten gaan organiseren en Wijkcentrum Pannenschuur biedt hen alle ruimte.

banner jeugd filmavondVoor vrijdag 24 april werd door een aantal jongeren een film uitgekozen. Deze film kunnen de jongeren gezamenlijk bekijken op groot scherm, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De film die de jeugd zelf gekozen heeft voor deze avond start om 19.30 uur en is The Mazerunner, een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2014 onder regie van Wes Ball. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 van James Dashner.

Deze eerste filmavond is gratis. Daarna kunnen de jongeren zelf kiezen waar ze mee verder willen, aan welke volgende activiteit ze willen werken en wie daar aan mee wil doen. Iedereen is van harte welkom, zo lang men zich thuis voelt en er samen een leuke avond van wil maken.

Dus jeugdigen uit wijk Pannenschuur, laat je zien en laat je horen, wat jij nou écht leuk zou vinden om te doen. Geniet van de film en bepaal mee wat er de volgende keer op het programma staat.