Gezocht: Knutselouders

kinderknutselclub2De goed draaiende kinderactiviteit in wijkcentrum de Pannenschuur is de knutselmiddag. Om de twee weken op woensdagmiddag knutselen, knippen en plakken de jongere kinderen allerlei leuke dingen. Afgelopen week waren er maar liefst 19 kinderen!!

Er zijn nu drie begeleiders, maar dat is voor deze groep eigenlijk te weinig. Er is dringend behoefte aan een vaste vrijwilliger/ster, of twee zodat ze elkaar kunnen afwisselen.

De activiteiten vinden om de twee weken op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur plaats in het wijkgebouw aan het Pannenschuurplein in Oisterwijk. De vrijwilligers begeleiden de kinderen tijdens hun aanwezigheid en helpen hen met het maken van eenvoudige knutselwerkjes. Materialen zijn aanwezig.

Kan jij helpen?? Mail naar: stg.pannenschuur@hetnet.nl

Lees hier meer over deze knutselmiddag